BBC BYGNING 7 SMUTTER
Skrevet af JUDAS KLEIN d. February 27 2007 13:52:00


Images: bbc_wtc7_pil.jpg
- Dette billede er ikke klikbart!! -


BBC nyhedsudsendelse spreder mystik.

Tirsdag den 11 september 2001 udsendte BBC denne nyhedsrapport med Jane Stanley live fra New York. Hun bekræfter at den seneste udvikling er at Salomon Brødrenes bygning er styrtet sammen. Salomon bygningen er bedre kendt som bygning-7. Pudsigt nok kan man se bygning 7 i baggrunden på live optagelsen. Den er til højre for rapporterens hoved (hvor pilen peger) og er tydelig genkendelig med sin øverste Penthouse etage. BBC rapporterede om sammenstyrtningen 23 minutter før end det utænkelige skete og de siger også at ingen kom noget til, da bygningen var blevet evakueret tidligere. Begge dele viste sig 23 minutter senere at være blevet til virkelighed.


>> Bygning 7 - BBC rapport <<


Images: bbcworld_logo.jpg

Efterfølgende har BBC benægtet at have forhånds viden om kollapset. De har dog heller ikke kunne forklare deres præcise fremsynsevner. Klippet er jo ellers ganske kontroversielt og dybt belastende for BBC's troværdighed, da bygningen rent faktisk står i baggrunden. Det kan BBC dog ikke kommentere på, for de har utroligt nok mistet optagelserne. Dog ikke pga konspirationer forsikre de, men takket være simpel kvalificeret sjusk. De inviterer sågar folk til at sende dem optagelser af programmet, så vil de kigge på dem. Tilsyneladende er BBC uden internet opkobling også! For resten af verden har set billederne og afventer et seriøst svar.

Læs selv BBC's utrolige kommentar til de utrolige billeder :

>> BBC - Svar på optagelserne <<

Images: wtc7_collapse.gif
Salomon bygningens uvirkelige kollaps

Udvidet nyhedstekst


Images: bbc_wtc7_pil.jpg


Klip lagt ud på både Google og YouTube er blevet hurtigt fjernet, vi opdatere dem løbende, så hvis et link ikke dur, så prøv et andet!

>> YouTube klip <<
(ca. 7 minutter.)

>> Liveleak <<
25.min. BBC LIVE med bla. Taliban's pressekonference

>> Prison Planet rapport <<

>> Læs mere om Bygning 7 her <<

>> Tidszoner - Globalt kort <<

Images: wtc7_collapse.gif